Despre Noi

OnlyFood.ro a fost infiintat pentru a satisface cele mai variate gusturi culinare, avand o locatie noua si dotata cu cele mai moderne utilaje de preparare a mancarii. Suntem o echipă de profesionişti în domeniul alimentar şi ne face plăcere să vă punem la dispoziţie serviciile noastre de calitate pentru a ridica nivelul diverselor evenimente organizate de dumneavoastră.

Bunatatile pe care vi le oferim sunt preparate din ingrediente proaspete si alese cu grija pentru a incanta si cele mai exigente gusturi culinare. Calitatea şi aspectul felurilor de mâncare servite de noi pot satisface chiar şi cele mai înalte pretenţii. În oferta noartră se regăsesc atât bufetele suedeze, constând din platouri sofisticate cât şi felurile de mâncare caldă.

Prin serviciile de catering oferite de firma noastră încercăm să ridicăm nivelul evenimentelor importante din viaţa dumneavoastră. Fie că e vorba de un banchet, botez, balul bobocilor sau alt tip de eveniment, o echipă excepţională vă stă la dispoziţie pentru a asigura succesul deplin.

Spatiul de gatit este verificat si aprobat conform ANSVSA iar depozitarea bunatatilor se face in conditii optime pana la livrare, acestea fiind transportate cu masini autorizate de aceeasi institutie.

Va multumim ca ati ales OnlyFood si promitem sa va oferim servicii ireprosabile!

Locatia noastra

Mancarea cea mai gustoasa pleaca din bucataria OnlyFood

Această prezentare necesită JavaScript.