Despre Noi

OnlyFood.ro a fost infiintat pentru a satisface cele mai variate gusturi culinare, avand o locație nouă și dotată cu cele mai moderne utilaje de preparare a mancarii. Suntem o echipă de profesionişti în domeniul alimentar şi ne face plăcere să vă punem la dispoziţie serviciile noastre de calitate pentru a ridica nivelul diverselor evenimente organizate de dumneavoastră.

Bunatatile pe care vi le oferim sunt preparate din ingrediente proaspete și alese cu grija pentru a incanta si cele mai exigente gusturi culinare. Calitatea şi aspectul felurilor de mâncare servite de noi pot satisface chiar şi cele mai înalte pretenţii. În oferta noastră se regăsesc atât bufetele suedeze, platouri sofisticate cât şi felurile de mâncare caldă.

Prin serviciile de catering oferite de firma noastră încercăm să ridicăm nivelul evenimentelor importante din viaţa dumneavoastră. Fie că e vorba de un banchet, botez, balul bobocilor sau alt tip de eveniment, o echipă excepţională vă stă la dispoziţie pentru a asigura succesul deplin.

Spațiul de gătit este verificat și aprobat conform ANSVSA iar depozitarea bunatatilor se face în condiții optime pana la livrare, acestea fiind transportate cu masini autorizate de aceeași instituție.

Mancarea cea mai gustoasa pleaca din bucataria OnlyFood

Va mulțumim că ați ales OnlyFood și promitem să vă oferim servicii ireproșabile!