Cum Comand

Comenzile se plaseaza online, pe site-ul nostru sau telefonic. Imediat ce comanda se inregistreaza in sistem, un operator te va contacta pentru confirmare. Daca ai nevoie de ajutor in ghidarea pas cu pas, ne poti contacta la numerele de telefon: 0721/224666 si 0358/401312.

Orar de Livrare

Onoram comenzile dumneavoastra de luni pana vineri intre orele 09-16. Termenul de livrare va fi comunicat de catre operatorul nostru in functie de volumul comenzii si diversitatea acesteia. Comenzile mari ar fi de preferat sa se plaseze cu o zi inainte pentru care va multumim anticipat.

Cand ajunge comanda mea?

Bunatatile se gatesc exclusiv la comanda, cu cateva ore inainte de livrare. Din acest motiv timpul de livrare este stabilit de comun acord cu operatorul care a preluat comanda.

Cum platesc?

La livrare: numerar sau cu bonuri de masa.

Unde livrati?

Livram gratuit in Alba Iulia. In jud. Alba, in functie de volumul comenzii se negociata valoarea transportului care poate fi chiar si gratis.

Care este comanda minima?

Comanda minima este de 40 lei in Alba Iulia cu livrare gratuita.

In cartierele Oarda, Micesti si Paclisa comanda minima este de 50 lei cu livrare gratuita.

In imprejurimi (Limba, Ciugud, Drambar, Teleac, Seusa, Sard si Ighiu) comanda minima este de 60 lei cu livrare gratuita.

In ce se livreaza preparatele?

Preparatele se livreaza in recipiente de unica folosinta.

Cum folosesc voucherul cadou?

Pentru a folosi voucherul cadou, adauga mai intai bunatatile pe care vrei sa le comanzi, iar dupa apasarea butonului „Finalizeaza” vei fi redirectionat catre o pagina unde vei gasi un spatiu special denumit „Cod voucher”. Introdu codul in acest camp si apasa butonul „Adauga”.

Pot comanda preparate pentru petreceri si onomastici?

Da, va putem organiza petrecerile si onomasticile dumneavoastra in ceea ce priveste preferintele dumneavoastra culinare.

Pot comanda preparate pentru pomeni si parastase?

Da, putem prepara pentru dumneavostra meniuri cu preparate in functie de preferintele dumneavoastra.

Pot comanda Masa de Paste si de Craciun?

Da, in fiecare an pregatim, special pentru tine, bunatati specifice sarbatorilor astfel incat tu sa te poti bucura de mai multe clipe minunate alaturi de cei dragi.

Pot comanda de pe telefonul mobil?

Da, am optimizat site-ul pentru a putea comanda usor si rapid de pe telefonul mobil. Pentru a comanda este suficient sa accesezi site-ul nostru, iar platforma se va optimiza automat in functie de dispozitiv.